מועדון דוקאטי בישראל ממשיך בסדרת המפגשים הטכניים שלנו (מה שמתאים לימים סגריריים כשגשם בחוץ ופחות נחמד לרכוב). והפעם, הנושא הוא שומרים על הזכויות – גם על שני גלגלים.
זהו ערב מיוחד לצוות רוכבי דוקאטי וחברים עם עורכת הדין קרן זיסו – מומחית לנזקי גוף, תאונות דרכים, עבודה ותאונות אישיות.
מה בתוכנית?
- מהן הזכויות של רוכבי דו-גלגלי?
- מה עושים אחרי תאונה – ואיך פועלים נכון?
- מתי ואיך מקבלים פיצויים?
- כל מה שחשוב לדעת על זכויות מול ביטוח לאומי וחברות הביטוח.
זהו מפגש חשוב ללא ספק, בגובה הכידון, כדי לאפשר לכולנו לרכוב בראש שקט ולדעת מהן זכויותינו וחובותינו.
המפגש ימשך כשעה וחצי.
מפגש זה מיועד לרוכבים על כל דגמי דוקאטי ומוגבל לחברי מועדון שחברותם בתוקף בלבד.
איפה ומתי
המפגש ייערך בערב יום שלישי ה- 27.01.26 החל מהשעה 19:00 ב- DRS Israel אשר בסמוך לתחנת הרכבת בית יהושע (רחוב הרציף 1). ההרצאה תתחיל בשעה 19:30 בדיוק.
הרשמה לפעילות:
לינק להרשמה 👇
חובה להירשם מראש לטיולי ופעילויות המועדון. עליכם למלא את הטופס במלואו ולהסכים להסרת האחריות על מנת להשתתף בפעילות.
מספר המקומות בפעילות זו מוגבלת. כשנגיע למכסה – הטופס ייסגר. כל הקודם זוכה. אם רציתם להירשם אבל הטופס סגור בפניכם, פנו למיצו כדי להיכנס לרשימת המתנה. במידה ואינכם יכולים להשתתף בפעילות מסיבה כלשהי ונאלצים לבטל, נא לעדכן בהקדם כדי לפנות את מקומכם למישהו ברשימת ההמתנה.
–> טופס הרשמה <–
חשוב: בגלל הברזות חוזרות ונשנות של חברי מועדון אנחנו גובים דמי רצינות מכל מי שנרשם לפעילות זו. סכום כסף זה יחזור אליכם וישמש אתכם לטובת רכישת אוכל ושתיה במקום.
במידה ולא תופיעו – סכום זה ישמש אותנו לתשלום עבור האירוח במקום. הלינק לתשלום יישלח לכל מי שיירשם בטופס.
