כחלק מהמפגשים שאנחנו עורכים במועדון ברצוננו להזמין את החברים אל מפגש העשרה מרתק עם שלומי גולדשטיין שיאן ישראל בצלילה חופשית. שלומי, רוכב דוקאטי בעצמו, מחזיק בשני שיאים לאומיים לעומק של 72 מטרים בסגנון העמקה חופשית ו- 73 מ' בסגנון משקולות קבועות עם סנפירים.
שלומי כותב:
"אני חי ונושם את הים מאז שאני זוכר את עצמי. מתחת למים, בעצירת נשימה ובדממה מוחלטת, נדמה כי הזמן עוצר מלכת. מתחת למים, אני מרגיש נינוח ומחובר לעצמי יותר מבכל סיטואציה אחרת. ישנן דרכים רבות ומגוונות להתאמן ולשפר את יכולת הצלילה החופשית, אולם האימון החשוב והמשמעותי ביותר הוא האימון המנטלי והיכולת לנהל את הספק והפחד, ולא לאפשר לפחד לנהל אותך".
בעזרתו של שלומי נצא למסע משותף אל המעמקים ונחשוף את ההיסטוריה של הצלילה החופשית מראשית האנושות, נגלה את רפלקס הצלילה של "היונק הימי" שנמצא בתוך כל אחד מאתנו. בשילוב של מדיה: תמונות וסרטים תת מימיים, נלמד על הדרכים השונות של בני האדם להתחקות אחר היונקים .הימיים ולצלול לעומקים בלתי נתפסים בנשימת אוויר אחת. בשילוב של סיפור אישי, נבחן מחדש את הגבולות לאור האתגרים בספורט כמו גם בחיי היום יום שלנו.
המפגש יתקיים בליגל, רחוב המסגר 58 ת"א, ביום חמישי 13.6 החל מהשעה 19:00, וימשך כשעה וחצי.
במקום נתכבד בפיצות ושתיה קרה (נא להביא כ- 20 ש"ח כדי להשתתף בהוצאות הכיבוד).
מספר המקומות מוגבל, הקדימו הרשמתכם.