פעילות חווייתית – רוכבים ויורים – פברואר 2026

פרטי הטיול והרשמה

שם הטיול: פעילות חווייתית – רוכבים ויורים – פברואר 2026

תיאור:
כידוע אנחנו במועדון דוקאטי ישראל לא מתעסקים רק ברכיבות, אלא מנסים לשלב גם פעילויות אחרות שיכולות לעניין את חברי המועדון.
בעקבות סקר שפורסם בקבוצת הוואטסאפ של המועדון עושה רושם שיש עניין משמעותי בשילוב טיול מגניב יחד עם חוויית ירי במטווח.
לאחר בירורים ובדיקות מצאתי שנוכל לייצר פעילות כזו במטווח טריגר באיילת השחר.

לכן, ניפגש כולנו בבוקר יום שישי 27.02.26 ונצא לרכיבה שבסופה נגיע למטווח, ושם נוכל להנות מפעילות במקום הכוללת:

  • ירי חופשי 100 כדור (או יותר לפי בחירתכם) ב- 9 מ"מ בעלות של 300 ש"ח לפני הנחת מועדון (לבעלי רישיון נשק בלבד)
  • ירי חופשי 100 כדור (או יותר לפי בחירתכם) ב-0.22 בעלות של 250 ש"ח לפני הנחת מועדון (מתאים לכאלה שאינם בעלי רישיון נשק)
  • ירי שוטגאן בצלחות חרס – 25 כדור (או יותר לפי בחירתכם) בעלות של 350 ש"ח לפני הנחת מועדון
  • ועוד בהתאם לזמן
  • נקבל 10% הנחה על כל התחמושת (לא כולל חנות נשק).

חשוב לציין שיש לשלם ישירות למטווח על עלות התחמושת, דאגו להביא איתכם כרטיס אשראי או כסף מזומן בהתאם לאופי הפעילות.
למי שיש רישיון לנשק – נא להביא רישיונות ותעודות זהות כמתבקש בחוק. בנוסף, הביאו איתכם מחסניות, נרתיקים או כל דבר אחר שאתם צריכים לטובת הפעילות.
למי שאין רישיון לנשק – נא להביא תעודות זהות.
מומלץ בגדים ארוכים (נעליים סגורות וכו' כבר יש לנו מתוקף היותנו רוכבים).

  • תאריך: 27.02.2026
  • שעת מפגש/יציאה: מפגש ב-08:15 | יציאה ב-08:45 | כולם מתדלקים מלא חובה
  • נקודת מפגש: תחנת דלק בת שלמה (על כביש 67 לכיוון צפון)
  • ניווט: לחץ לניווט לנקודת המפגש

מידע טכני:

  • דרגת קושי: 100% כביש סלול. חלק מהכבישים עלולים להיות עם אספלט משובש. יתכנו קטעי כביש בעלי שיפוע/פיתולים משמעותיים. קצב בינוני. מומלץ לרוכבים מנוסים ברכיבה בקבוצות למרחקים.
  • קהל יעד: כל דגמי דוקאטי, לחברי מועדון בתוקף
  • מסלול: צפייה במסלול המלא בגוגל מפות
    (יתכנו שינויים במסלול בהתאם לתנאי הדרך או שיקולים אחרים)
  • אורך המסלול: כ-120 ק"מ לא כולל הגעה מהבית לנקודת המפגש או חזרה איש איש לביתו (חזרה משוערת: 15:00)
  • דלק: כולם יוצאים עם מיכל מלא מנקודת המפגש. יהיו עצירות תידלוק נוספות מותאמות לפי סוג האופנועים המשתתפים בטיול. ניהול משק הדלק באחריות אישית של כל רוכב/ת. לא יחולצו רוכבים שלא תידלקו כמו כולם כשהיתה אפשרות וכתוצאה מכך נתקעו בלי דלק.
  • רכב ליווי: בטיול זה אין רכב ליווי/חילוץ. מומלץ לכל רוכב שיהיה ביטוח גרירה משלו לכל מקרה שלא יבוא (פנצ'ר, תקלה טכנית, תאונה חו"ח)
  • רוכבים אורחים: באישור מראש בלבד